Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükör és üvegórák, gravírozás

Copyright

A tükörórák és tükör plakettek alakjai, formái, díszítései, a fényképek illetve az elkészített látványtervek mérettől függetlenül szerzői jogvédelem alatt állnak!

Copyright

Tisztelt Látogatóink!

Jelen honlapon található minden tartalom a Zelei és Társa Bt. (6120 Kiskunmajsa, Fő utca 30.) kizárólagos tulajdonát képezi.

A honlapra történő belépéskor IP címük rögzítésre került.

A honlapon található tartalom a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény-, a találmányok szabadalmi oltalmáról szóló 1995. évi XXXIII. törvény-, a védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény-, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény-, a formatervezési minták oltalmáról szóló 2001. évi XLVIII. törvény-, valamint a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény védelme alatt áll.

A honlap tartalmának a tulajdonos Zelei és Társa Bt. hozzájárulása nélküli bármilyen módon történő felhasználása jogellenes, mely esetben a jogsértővel szemben haladéktalanul büntetőeljárást kezdeményezünk, valamint jogsértés következményeit polgári peres eljárásban orvosoljuk, és kártérítést követelünk a polgári jogi felelősség szabályai szerint.

Zelei és Társa Bt.