Az oldal betöltése folyamatban...

Zeleiüveg

Egyedi tükör és üvegórák, gravírozás

Megrendelés menete

Mielőtt elkezdni a megrendelés folyamatát érdemes már előre kiválasztani, hogy milyen típusú órát szeretne, milyen betűtípust szeretne használni a szöveg gravírozásához, valamint milyen grafikát vagy fotót szeretne az órára gravíroztatni.

Mindegyik óra típus rendelkezik egy kóddal (betű-szám), a kiválasztott típusú és alakú óra kódját kérjük jegyezze fel, ezt majd a megrendelés 1. és 2. lépésében kell megadni.

Hasonlóan kell eljárni a betűtípus, és a grafika kiválasztása esetén is. A betűtípusokat ide kattintva tekintheti meg, a grafikákat pedig ide kattintva.

A betűtípus és a grafika is rendelkezik egy-egy betű-szám azonosítóval, a kiválasztott kódokat jegyezze fel, ezeket majd a megrendelés 3. és 4. lépésében kell megadnia.

A grafika választása nem kötelező, lehetőség van arra, hogy csak fotó, vagy akár csak óra számlap és/vagy szöveg kerüljön gravírozásra az órára.

Ha szeretne fotót gravíroztatni az órára, akkor a fotót majd a megrendelés 5. lépésében kell kiválasztania és fájlként csatolnia. A fájl mérete ne legyen nagyobb mint 5 MB.

A fotó tükörre és fára gravírozásáról, és a fotóval kapcsolatos követelményekről itt és itt olvashat részletesebben.

Ha már pontosan tudja, hogy milyen típusú órát szeretne, milyen betűtípussal, milyen szöveget és/vagy grafikát és fotót szeretne az órára gravíroztatni, akkor el is kezdheti a megrendelés leadását, amely mindössze pár perc alatt elvégezhető.

A megrendelést itt kezdheti el.

1. lépésben a kategória nevére kattintással válassza ki a termék kategóriáját.

2. lépésben a kódra való kattintással válassza ki a kategórián belül a termék kódját.

3. lépésben a kiválasztott betűtípus kódjára kattintson.

4. lépésben - ha szeretne grafikát gravíroztatni az órára, akkor - előbb válassza ki a grafika kategóriáját, majd a megfelelő kódot.

5. lépésben kell megadni, hogy milyen szöveget gravírozzunk az órára, valamint ha szeretne fotót gravíroztatni az órára, akkor a saját számítógépéről tallózással itt válassza ki a feltöltendő fájlt.

Ezután már csak a személyes adatokat (név, e-mail cím és telefonszám), valamint a szállítási címet, és - ha eltérő, akkor - a számlázási címet kell megadni.

A megrendelés elküldését a rendszer üzenet formájában visszaigazolja. Sikeres küldés után munkatársunk árajánlatot fog küldeni Önnek.

FONTOS!

Ritkán, de előfordulhat, hogy technikai okból nem kapjuk meg a megrendelést, így nem is tudunk róla, ezért ha 1 napon belül nem jelentkeztünk, nem küldtünk árajánlatot akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon.

Sajnos az is gyakori, hogy a megrendelést megkapjuk, elküldjük az árajánlatot vagy látványtervet amit a megrendelő megkap, viszont mi már ezekre a visszajelzést nem kapjuk meg.

A legtöbb problémát a Freemail, Citromail, Hotmail, stb. e-mail címeknél tapasztaltuk.

Jelenleg az ingyenesen létrehozható fiókok közül a Gmail-es postafiók a legmegbízhatóbb.